Pelenka betét bambuszból

 

                                    Bambusz pelenka betét

 

bambusz betet2.jpg                   

Ár Ft/db
1090,- Ft
 
Jellemzői:
- természetes antibakteriális anyagból készült
- nem irritálja a baba bőrét,
- ideális használni, ha érzékeny bőrű a baba,
- a betét akár súlyának nyolcszorosát képes felszívni
- tartós, puha és kíméletes.
Ez a továbbfejlesztett pelenka betét a bambusz és a mikroszálas anyagok együttes előnyével rendelkezik. Gyorsabban és többet képes elszívni, mint egy hagyományos betét, viszont a belül található 2 réteg mikroszálnak köszönhetően gyorsan szárad.
Szín: vajszínű
Anyagösszetétel: 2 réteg bambusz anyag (70 % bambusz, 30 % pamut), belül két réteg mikroszálas anyag (80 % poliészter, 20 % poliamid)
Jellemzők: négy réteg, nagy és gyors nedvszívás, könnyű és gyorsan száradó, mosható, antibakteriális, egészséges, kényelmes, légáteresztő.
Méret:
Újszülött: 9,5 x 27,5 cm
egyéb:     15  x 35   cm 

 


 

          Öt rétegű szénszállas bambusz pelenka betét

 

szenszalas_bambusz_betet.jpg                   

              Ár Ft/db
             1290,- Ft
 
Anyag: 2 külső réteg bambusz-szénszállas polár anyag, 3 réteg mikroszálas anyag (80 % poliészter, 20 % poliamid).
Színe: szürke
Méret: 14,5x35 cm 
A termék leírása:
A termék öt rétegből áll, ebből három réteg vastag mikroszálas frottír anyag, két külső réteg szénszálas polár. Ezzel az összetétellel nagyobb nedszívó képességű, mint egy hagyományos betét és a belül található mikroszálas rétegek miatt rendkívül gyorsan szárad. A szénszálas bambusz gátolja a szagok terjedését, a babának nem lesz kiütése és még szárazabb és kényelmesebb érzés kölsönöz neki.

 


 

                             BAMBUSZ papírbetét

                                                17x33 cm

 

 

 

bambusz papírbetet.jpg

100 lap
1690,- Ft

100% -ban biológiailag lebomló pelenkabetét klórmentesen fehérített szuper lágy bambusz anyagból. Leheletvékony mégis erős és tartós. Extra méret 17x33 cm-es lap.

 
Leheletvékony finom puha, mégis meglepően erős. A mérete miatt szépen befedi a nagyobb fazonú pelenkát is. Nem gyűrődik össze használat közben és nem is szakad el. A bambusz a természetben előforduló természetes rost. Biológiailag lebomló szálai selymesek és nagy mennyiségű nedvességet képesek felszívni anélkül, hogy érezhető lenne a nedvesség. Természetes antibakteriális enzim tartalma révén segít leküzdeni a baktériumok elszaporodását a pelenkában.
100 db-os csomagban kapható.